OVERIGE ACTIVITEITEN

Excursies

Er worden een aantal excursies per jaar georganiseerd. Afhankelijk van de groepsgrootte, de leeftijd van de kinderen en de bestemming gaan we lopend, per fiets of met de bus. Het is soms onvermijdelijk om gebruik te maken van ouder(s)/verzorger(s) met auto’s. We hebben geen verzekering die de eigenaar van de auto beschermt tegen het verlies van no-claim. Er is wel een W.A.-verzekering van het bestuur van toepassing, die geldt pas op het moment ingeval de eigen verzekering de claim heeft afgewezen. Voor de kinderen willen wij dat de betreffende ouder(s)/verzorger(s) een inzittende verzekering heeft. De basisregel is dat kinderen, kleiner dan 1,35 m, in een goedgekeurd en passend kinderbeveiligingssysteem moeten zitten. Bij alle excursies zorgen we voor voldoende extra ouderhulp en een zorgvuldige organisatie.

Schoolkamp

Groep acht gaat aan het begin of het eind van het schooljaar op kamp. Voor het kamp vragen wij een extra bijdrage. Voor houders van de Gelrepas wordt dit door de gemeente betaald.

Schoolreis

Eén keer in de twee jaar organiseren we voor de groepen 1 tot en met 7 in september een schoolreis. Voor de schoolreis wordt een aparte bijdrage gevraagd voor de kosten van busvervoer en de entree van de bestemming. Voor houders van de Gelrepas wordt dit door de gemeente betaald.

Slotweek

We sluiten het schooljaar af met de slotweek, met een bijzonder programma. Er is dan de afscheidsavond van groep acht met een musical, waar overdag de andere klassen naar kijken. Er is een doorschuifochtend waarop alle kinderen kennis maken met hun nieuwe juf of meester. Concrete informatie over het programma van de slotweek leest u altijd in de laatste maandkalender van het schooljaar.

Ouders in de school

Hulp bij verschillende activiteiten van ouder(s)/verzorger(s) is niet alleen zeer welkom, maar ook nodig. We weten uit ervaring dat meedoen met schoolse activiteiten de band tussen ouder(s)/verzorger(s) en de school bevorderen.